Semnificatia Furt In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Furt

 

1 Furtul sugereaza ca luam ceva ce nu ne apartine, fara sa cerem permisiunea. Ceea ce furam se poate referi la dragoste, bani sau chiar la oportunitati. Daca altcineva fura de la noi, este posibil ca visul sa indice sentimentul ca suntem inselati. Daca cel care fura este cineva cunoscut, trebuie sa incercam sa clarificam in ce masura putem avea incredere in persoana respectiva. Daca este cineva necunoscut, este mai probabil ca aceasta sa reprezinte o parte din noi insine in care nu ne putem increde. In cazul in care facem parte dintr-o banda de hoti, atunci ar trebui sa reevaluam valorile morale ale celor din grupul caruia ii apartinem.

 

2 Cuvantul „furt“ trezeste reactii puternice din partea majoritatii oamenilor si depinde de trecutul celui care viseaza felul in care acesta reactioneaza intr-o astfel de situatie. Aceasta imagine revine si in situatia in care avem de-a face cu emotiile noastre. De pilda, o persoana „neajutorata“ poate simti ca fura afectiune.

 

3 In plan spiritual, ideea de furt este asociata cu aceea de folosire a propriilor energii in mod necorespunzator. La un anumit nivel al constiintei, exista o anumita forta care ne este accesibila si care trebuie folosita in mod eficient si intelept. De exemplu, magia neagra poate fi interpretata ca un act de furt, in vreme ce „vampirismul“ energetic este o alta forma de a fura.

Furt– Daca visati ca sunteti furat, inseamna ca in realitate, aveti anumite slabiciuni de caracte si suferiti de complexe de inferioritate in domeniu sexual. Hotii pe care visam ca ii prindem, asupra faptei, simbolizeaza greselile pe care l-am facut si le constientizam. Daca ne-am dat seama de ele, putem lua masuri in acest sens, pentru a nu le mai repeta.

 Furt – Vei avea parte de un castig, un folos .

 Furt – Situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte; te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati.

Furt , Vis cu Furt , am visat Furt , talmacire vis cu Furt , interpretare vise cu Furt , Furt in vis, semnificatie Furt in vis, ce inseamna daca visez Furt , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Furt , visez Furt , am visat Furt , semnificatie Furt in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: