Semnificatia Furca In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Furca

 

1 Furca, in special cea care are trei dinti, este adeseori considerata simbolul diavolului. Prin urmare, aceasta unealta simbolizeaza raul si inselatoria. In vise, furca indica dualitatea si nehotararea.

 

2 Din perspectiva psihologica, semnificatia atribuita furcii poate fi aceeasi cu cea a varfului ascutit sau a pintenului, adica aceea a unui impuls care ne conduce, adeseori in detrimentul nostru.

 

3 Este posibil ca drumul nostru spiritual sa fi ajuns la o bifurcatie si sa avem nevoie de indrumare in privinta directiei de urmat.

Furca– Suparare, intristare, necaz .

 Furca – Daca visezi ca lucrezi cu o furca intr-o ferma este semn ca vei avea parte de sanatate Daca visezi ca esti urmarit de o persoana sau de un diavol cu o furca inseamna ca vei avea griji financiare .

Furca , Vis cu Furca , am visat Furca , talmacire vis cu Furca , interpretare vise cu Furca , Furca in vis, semnificatie Furca in vis, ce inseamna daca visez Furca , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Furca , visez Furca , am visat Furca , semnificatie Furca in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: