Semnificatia Funie In Vis Semnifica

revolut50delei

Funie

1 O funie poate sugera rezistenta si forta, desi acestea se pot intoarce impotriva noastra. O funie si un scripete arata ca trebuie sa ne folosim de forta de greutate pentru a ne ajuta. Daca funia este confectionata dintr-un material neobisnuit, precum par sau tesatura, visul sugereaza ca ne aflam intr-o situatie in care avem nevoie de calitati aemanatoare celor cu care este inzestrat materialul.

2 Daca suntem legati de o funie, semnificatia visului este aceea ca ceva ne retine sa ne exprimam. A fi legat cu o funie de un alt obiect sugereaza ca trebuie sa cantarim cu atentie relatia existenta intre noi si lucru de care suntem legati. Trebuie sa tinem cont de limitele impuse de aceasta relatie.

3 O funie ne poate oferi siguranta si libertatea. In ipostaza de streang, semnifica disperare si moarte.

Potrivit traditie romanesti daca ai visat ca inozi o funie, inseamna ca vei lega o prietenie.

– Daca te-ai visat legat cu funii, semnifica greutati in afaceri. Te asteapta vremuri grele.

– Daca ai visat ca te cateri utilizand o funie, semnifica hotararea ta de a reusi si de a-ti depasi adversarul.

Funie , Vis cu Funie , am visat Funie , talmacire vis cu Funie , interpretare vise cu Funie , Funie in vis, semnificatie Funie in vis, ce inseamna daca visez Funie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Funie , visez Funie , am visat Funie , semnificatie Funie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: