Semnificatia Funeralii In Vis Semnifica

revolut50delei

Funeralii funerare

– Daca ai visat ca participi la funeraliile unor rude, inseamna ca vei scapa de situatii neplacute.

– Daca iti visezi proprile funeralii, simbolizeaza un final de situatie sau un final al unui aspect perosnal. Astfel, visul poate fi un semnal pentru tine ca sa recunosti aceste sentimente.

– Daca visezi ca participi la funeraliile altcuiva, inseamna ca ingropi o relatie veche si inchizi orice legatura cu trecutul ce apartine de aceasta.

– Daca te afli la funeraliile unei persoane necunoscute, inseamna ca ceva din viata ta trebuie pus deoparte, astfel incat sa poti face loc pentru ceva nou. Trebuie sa investighezi incontinuare ce aspect sau componenta a vieti tale va trebui sa elimini.

– Daca ai visat ca paticipi la funeraliile unui parinte care este in viata, inseamna ca trebuie sa te separi de restrictiile si limitele mama-tata. Moartea simbolica iti poate da curajul de care ai novoie sa faci pasul spre independenta si autonomie.

Funeralii , Vis cu Funeralii , am visat Funeralii , talmacire vis cu Funeralii , interpretare vise cu Funeralii , Funeralii in vis, semnificatie Funeralii in vis, ce inseamna daca visez Funeralii , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Funeralii , visez Funeralii , am visat Funeralii , semnificatie Funeralii in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: