Semnificatia Fulger In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Fulger

 

1 Imaginea fulgerului in vis denota schimbari neajteptate care se petrec deja sau care urmeaza sa se intample. Acestea ne-au fost sugerate prin mijlocirea unor revelatii. Adeseori, aceste revelatii au drept consecinta distrugerea structurilor pe care ni le-am ridicat ca masuri de siguranta in existenta noastra. Alternativ, poate ca va fi nevoie sa efectuam niste schimbari si, totusi, sa ne pastram intacte experientele cotidiene si relatiile in care suntem implicati. Fulgerul mai poate sugera o pasiune puternica, precum dragostea, care poate lovi pe neasteptate, dar cu efecte devastatoare.

 

2 Atunci cand visam un fulger, marcam intr-un fel o descarcare de tensiune. Este posibil sa existe in viata noastra o situatie care trebuie cu adevarat spulberata pentru a se intampla ceva care sa schimbe circumstantele. Poate parea un act distructiv din partea noastra, desi, in realitate este un rau necesar. Daca tinem seama de toate aspectele, intuitia noastra ne va avertiza asupra celei mai potrivite actiuni.

 

3 Din punct de vedere spiritual, fulgerul simbolizeaza o oarecare forma de iluminare spirituala. Aceasta poate fi consecinta unei bruste constientizari a adevarului personal sau a unui grad mai mare de cunoastere universala, ceva care nu ne-a „lovit“ inainte. In vise, stralucirea unui fulger poate reprezenta si Sfantul Duh.

Fulger – schimbari brutale – alb – neantelegere – ca te fulgera – certuri, necazuri, imbolnavire – cazand langa tine – noroc indelungat – cu tunet – vesti despre o schimbare in bine – cu tunete si trasnete – petrecere, veselie – la dreapta – semn bun – la stanga – discordie in familie – mai multe – razboi – strabatand cerul – veselie – vazand din casa – cearta, necaz.

Fulger , Vis cu Fulger , am visat Fulger , talmacire vis cu Fulger , interpretare vise cu Fulger , Fulger in vis, semnificatie Fulger in vis, ce inseamna daca visez Fulger , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fulger , visez Fulger , am visat Fulger , semnificatie Fulger in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: