Semnificatia Frontiera In Vis Semnifica

revolut50delei

Frontiera

1 A visa ca trecem hotarul sau frontiera dintr-un loc in celalalt sugereaza efectuarea unor schimbari majore in existenta noastra, provocarea deliberata a unor modificari de stare, poate aducandu-ne din trecut in viitor sau determinandu-i pe cei din jurul nostru sa adopte aceste schimbari.

2 Din perspectiva psihologica, atunci cand facem trecerea de la un mod de viata la altul, precum cele reprezentate de pubertate si maturitate sau de varsta mijlocie si batranete, simtim nevoia sa ne reprezentam cumva acest proces, construindu-ne astfel un punct de reper. In vise, prezenta unei frontiere semnifica depasirea unei bariere aflate in interiorul nostru.

3 In plan spiritual, frontiera reprezinta o noua experienta ce se afla in fata noastra si de care putem sa ne folosim in drumul nostru spre iluminare.

Frontiera , Vis cu Frontiera , am visat Frontiera , talmacire vis cu Frontiera , interpretare vise cu Frontiera , Frontiera in vis, semnificatie Frontiera in vis, ce inseamna daca visez Frontiera , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Frontiera , visez Frontiera , am visat Frontiera , semnificatie Frontiera in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -