Semnificatia Frigider In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Frigider

 

1 Frigiderul poate fi interpretat ca un simbol al conservarii. In vis, acesta se transforma in instinct de supravietuire si sugereaza ca abordam o atitudine rece fie din punct de vedere emotional, fie sexual. Daca visam o mancare alterata intr-un frigider, ni se dezvaluie sentimentul propriu ca nu suntem sprijiniti cum s-ar cuveni de catre cei din jurul nostru.

 

2 Daca visam ca punem in frigider resturi alimentare inseamna ca tinem in noi sentimente de ranchiuna, consecinta fiind „racirea“ reactiilor noastre afective.

 

3 Frigiderul poate simboliza austeritatea religioasa.

Frigider– Neimplicare, lipsa de afectivitate, racirea relatiilor; instinct dezvoltat de conservare si aparare; amanarea sau oprirea oricaror planuri, impas; (deschis sau plin) dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea; te arati deschis unei noi relatii afective; (inchis sau gol) izolare, retragere, fuga de societate; incapacitatea de ati exprima sentimentele.

 Frigider – Bine aprovizionat – bunastare – defect – lipsuri banesti – gol – saracie – mancare in – lipsa de comunicare cu cei din jur.

Frigider , Vis cu Frigider , am visat Frigider , talmacire vis cu Frigider , interpretare vise cu Frigider , Frigider in vis, semnificatie Frigider in vis, ce inseamna daca visez Frigider , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Frigider , visez Frigider , am visat Frigider , semnificatie Frigider in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: