Semnificatia Fotografii In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Fotografii

 

1 Daca visam ca privim niste fotografii, ne uitam, de fapt, la o parte a fiintei noastre, poate la un eu mai tanar sau la o parte din noi pe care nu o mai simtim activa. Cand daruim cuiva o fotografie care ne infatiseaza, ni se dezvaluie ca trebuie sa abordam o perspectiva obiectiva asupra situatiilor din ju- rul nostru sau asupra noastra in acele situatii. Trebuie sa facem un pas inapoi si sa observam cu atentie ce se petrece.

 

2 Fireste, fotografiile reprezinta amintiri, evenimente din trecut, poate chiar si situatii dificile pe care le-am depasit. Cand privim fotografiile cuiva din trecut revedem, de fapt, calitatile acelei persoane, poate si dorinta de a valorifica aceleasi calitati in noi insine.

 

3 Prezenta fotografiilor in vis poate fi explicata ca o nevoie spirituala de a intelege trecutul.

Fotografi / Fotografie– Esti muieratic – admirand o – dorinte ascunse – avand – datorii uitate – una noua – ruina falment – filtru pentru – vezi viata in roz – privind – vei revedea cu placere pe cineva – returnezi o – foarte bune rezultate in activitatea ta – te fotografiezi – vei ajuta pe cineva – tu fotografiezi pe cineva – vei fi ajutat – vazand pe altul fotografiind – cuceriri sentimentale – veche – regrete.

 Fotografii – Daca visezi ca le privesti – vei vedea pe cineva.

Fotografii , Vis cu Fotografii , am visat Fotografii , talmacire vis cu Fotografii , interpretare vise cu Fotografii , Fotografii in vis, semnificatie Fotografii in vis, ce inseamna daca visez Fotografii , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fotografii , visez Fotografii , am visat Fotografii , semnificatie Fotografii in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: