Semnificatia Focuri de artificii In Vis Semnifica

revolut50delei

Focuri de artificii

1 Cu toate ca, de cele mai multe ori, focurile de artificii fac parte din manifestarile prilejuite de un eveniment fericit sau de o sarbatoare, ele pot fi fi infricosatoare. Atunci cand visam focuri de artificii, speram, de fapt, sa avem motive de sarbatoare, desi acestei dorinte de celebrare ii poate fi asociata si o alta traire sau emotie.

2 Focurilor de artificii li se poate atribui aceeasi semnificatie ca in cazul exploziei. O eliberare de en- ergie sau de emotii poate avea un efect spectaculos asupra noastra si a oamenilor din jurul nostru.

3 Exista un exces de incarcatura emotionala de natura spirituala, ce trebuie canalizat in directia potrivita pentru a evita disiparea sa necontrolata.

Focuri de artificii , Vis cu Focuri de artificii , am visat Focuri de artificii , talmacire vis cu Focuri de artificii , interpretare vise cu Focuri de artificii , Focuri de artificii in vis, semnificatie Focuri de artificii in vis, ce inseamna daca visez Focuri de artificii , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Focuri de artificii , visez Focuri de artificii , am visat Focuri de artificii , semnificatie Focuri de artificii in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -