Semnificatia Foarfeca In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Foarfeca

 

1 Foarfeca sugereaza ideea de a „decupa“, de a elimina orice aspect neesential din viata noastra. Acestea pot fi sentimente neplacute, emotii carora nu le putem face fata sau traume care trebuie eliminate definitv din mintea noastra. Tipul de foarfeca pe care o vedem in vis poate fi semnificativ. De exemplu, foarfeca de bucatarie are un scop mai practic decat o foarfeca chirurgicala, care sugereaza nevoia de exactitate. Foarfeca mai poate simboliza o limba ascutita, care face remarci taioase.

 

2 Daca visam ca ascutim o foarfeca, inseamna ca trebuie sa fim mai directi atunci cand comunicam cu ceilalti, in vreme ce folosirea unei foarfeci neascutite sugereaza ca este foarte probabil sa ne cream probleme vorbind atat de fatis si deschis. Aparitia in vis a unui frizer care folosefte foarfeca semnifica teama noastra de a nu ne pierde puterea si pozitia sociala.

 

3 Din punct de vedere spiritual, foarfeca are o semnificade ambivalenta. Poate taia firul vietii, dar reprezinta si unitatea si contopirea dintre planul spiritual si cel fizic.

Foarfeca– Simbolizeaza teama ca puteti face ceva gresit, deoarece taietura ei este definitiva. Daca in vis folositi foarfeca pentru a taia sau corecta ceva, acesta este un semn ca, in realitate, trebuie sa va ganditi foarte bine, din timp, la pasul pe care doriti sa il faceti. Foarfeca, prevesteste de asemnea, greutati si necazuri. Daca visati ca vi se daruieste o foarfeca, s-ar putea sa rupeti legatura cu persoana care v-a daruit-o, ceea ce se poate dovedi mai tarziu o pierdere iremediabila. Taierea cu foarfeca simbolizeaza deci despartirea. Daca o alta persoana din vis taie, inseamna ca acesta nu mai vrea sa aiba de-a face cu dumneavoastra (vezi, de asemenea a taia).

 Foarfece – Nenorocire, sa nu ai incredere in nimeni, cearta intre soti sau indragostiti – argintie – atentie la prieteni falsi – avand – moarte apropiata – ascutind – scandal, incurcaturi in afaceri – cazand pe pamant – discutie in familie – chirurg cu – sentimente rebele care nu duc la nimic – de aur – bucurie – neascutita – discutii intre sot sau logodnici – ruginita – incurcaturi in afaceri, pierderea unei sume de bani neansemnate – stricata – sem rau, afaceri nesigure – taind cu – castig bun – tinem in mana – calomnie – vazand – disputa intre colegi – zarind – o aruncata – pierzi o suma mica de bani.

Foarfece / foarfeca – Incurcaturi in afaceri, vei pirde o suma de bani, dar nu insemnata.

Foarfece / foarfeca – Daca visezi ca tai ceva cu un foarfece inseamna ca cineva va face o gluma realista fata de tine .

Foarfeca , Vis cu Foarfeca , am visat Foarfeca , talmacire vis cu Foarfeca , interpretare vise cu Foarfeca , Foarfeca in vis, semnificatie Foarfeca in vis, ce inseamna daca visez Foarfeca , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Foarfeca , visez Foarfeca , am visat Foarfeca , semnificatie Foarfeca in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: