Semnificatia Foame In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Foame

 

1 Senzatia de foame pe care o incercam in vis indica faptul ca nevoile noastre fizice, mentale si emotionale nu sunt in mod corespunzator satisfacute. Este insa posibil sa ne fie, pur si simplu, foame si sa conjtientizam acest lucru pe calea visului.

 

2 Fiecare fiinta umana are anumite nevoi care trebuie satisfacute. In vreme ce sentimentul de insatisfactie este posibil sa nu fie conjtientizat in starea de veghe, el poate fi totusi transpus in simbolistica lumii onirice ca senzatie de foame.

 

3 O ipostaza a senzatiei de foame este reprezentata de cautarea implinirii spirituale si de satisfacerea unei anumite necesitati.

Foame– Daca tie iti este, vei dobandi un castig, dar mic.

 Foame – Noroc, castig la loterie – iti este – vei dobandi un mic castig.

Foame , Vis cu Foame , am visat Foame , talmacire vis cu Foame , interpretare vise cu Foame , Foame in vis, semnificatie Foame in vis, ce inseamna daca visez Foame , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Foame , visez Foame , am visat Foame , semnificatie Foame in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: