Semnificatia Fluture In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Fluture

 

1 Imaginea unui fluture poate fi interpretata drept simbolul satisfactiei si al libertatii.

 

2 Din punct de vedere psihologic, fluturele indica incapacitatea noastra de a ne stabili intr-un loc sau de a ne implica intr-un proiect pe termen lung.

 

3 Vazut in vis sau chiar in starea de veghe, fluturele simbolizeaza sufletul eliberat si imortalitatea. Nu mai este nevoie ca sufletul sa fie incatusat in capcana corpului fizic.

Fluture – (zburand) indiferenta, eschivare din fata problemelor, sociabilitate, flirt, relatii superficiale; (asezat pe ceva) necesitatea de a te stabili intro pozitie clara in cele din urma, de a cauta si gasi stabilitatea; (frumos si mare) impresie buna creata in ochii celorlalti; mare capacitate de transformare in momente cruciale; (prins) teama de ati pierde libertatea.

Fluture , Vis cu Fluture , am visat Fluture , talmacire vis cu Fluture , interpretare vise cu Fluture , Fluture in vis, semnificatie Fluture in vis, ce inseamna daca visez Fluture , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fluture , visez Fluture , am visat Fluture , semnificatie Fluture in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: