Semnificatia Flori In Vis Semnifica

revolut50delei

Flori

1 Imaginile florale prezente in vise sunt asociate adesea sentimentelor de placere si de frumusete. Suntem constienti ca ceva nou, poate un sentiment sau o aptitudine, incepe sa prinda forma si ca exista o oarecare nuanta de prospetime in ceea ce facem. Cand ni se ofera un buchet de flori in vis, suntem recompensati pentru o anumita actiune sau fapta, insa culoarea florilor este si ea un detaliu important {vezi si Culori). In folclor, fiecarei flori i se atribuie o anumita semnificatie in vise:

Anemona Partenerul actual nu este de incredere. Bujor Prea multa stapanire de sine ne poate istovi puterile. Caprifoi Certurile domestice ne vor provoca suparare. Ciubotica cucului Vom gasi fericirea pe calea unei noi prietenii. Clopotei Partenerul isi va pleda cauza bazanduse pe multe argumente. Flori de tei Aceste flori sugereaza gratia feminina. Galbenele Sunt posibile unele probleme in afaceri. Garoafa O relatie amoroasa pasionala. Ghiocel Trebuie sa ne destainuim cuiva si sa nu ne ascundem problemele. Iris Sa speram ca vom primi vesti bune. Mac rosu Vom primi un mesaj care ne va provoca o mare dezamagire. Mirt Sugereaza bucurie, calm, liniste, fericire fi statornicie. Muscata O cearta avuta de curand nu este atat de grava pe cat se parea. Narcisa alba Nu trebuie sa ne lasam infelati de aparente. Narcisa galbena Am fost nedrepti cu un prieten, trebuie sa cautam cai de impacare. Nu-ma-uita Partenerul pe care ni l-am ales nu ne poate oferi ce avem nevoie. Piciorul-co- cosului Afacerea noastra se va  extinde. Rodul-pamantului Un mariaj nereusit sau moartea unei relatii. Sofran O prezenta masculina intunecata din jurul nostru, in care nu se poate avea incredere. Trandafir Indica dragostea fi chiar o nunta, in rastimp de un an. Trifoi Cineva care are mare nevoie de resurse financiare va incerca sa ne contacteze. Vasc Trebuie sa ii fim fideli partenerului nostru. Violeta Ne vom casatori cu cineva de o varsta mai mica decat a noastra.

2 Principiul feminin este reprezentat adeseori in vise prin imagini florale, la fel cum se intampla si cu varsta copilariei. Bobocul florii indica potentialul disponibil, in vreme ce floarea care se deschide sugereaza cresterea si dezvoltarea.

3 Din perspectiva spirituala, florile simbolizeaza dragostea si compasiunea, fie ca ne sunt oferite, fie ca noi le daruim altora.

Flori , Vis cu Flori , am visat Flori , talmacire vis cu Flori , interpretare vise cu Flori , Flori in vis, semnificatie Flori in vis, ce inseamna daca visez Flori , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Flori , visez Flori , am visat Flori , semnificatie Flori in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -