Semnificatia Flaut In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Flaut

 

1 Prezenta in vis a unor instrumente muzicale, in special a celor de suflat, indica emotii puternice, seductia si amagirea. Datorita formei sale, flautul este adeseori considerat un simbol al virilitatii masculine, dar poate semnifica si sentimentul de chin, de suferinta.

 

2 Fiind un mijloc de exprimare a vocii sufletului si, prin urmare, a armoniei, flautul poate fi vazut ca un simbol al fericirii si al bucuriei.

 

3 Flautul simbolizeaza muzica celesta.

Flaut– Daca auzi cantand, e ste semn de rau; vei auzi despre sau vei participa la o inmormantare.

 Flaut – Daca visezi ca interpretezi ceva la flaut este posibil sa fii implicat intr-o situatie neplacuta Sunetul falautului este semn al unei vieti linistite de familie .

 Flaut – Declaratie de dragoste, cinste- ascultand- noroc- cantand- vei participa la o inmormantare- cantand din el- vei fi iubit pentru blandetea ta- sunet de- nastere apropiata, bine in viitor.

Flaut , Vis cu Flaut , am visat Flaut , talmacire vis cu Flaut , interpretare vise cu Flaut , Flaut in vis, semnificatie Flaut in vis, ce inseamna daca visez Flaut , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Flaut , visez Flaut , am visat Flaut , semnificatie Flaut in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: