Semnificatia Film In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Film

 

1 Visul in care urmarim un film poate insemna ca examinam cu atentie un aspect din trecut sau o latura a personalitatii noastre, care trebuie perceputa intr-un mod cu totul diferit. Incercam sa ne analizam cu obiectivitate, sau poate sa evadam din realitate.

 

2 Filmul, o succesiune de imagini inregistrate, este o componenta esentiala a existentei omului modern. Visul in care aparem in postura de spectator al unui film releva dorinta construirii unei realitati diferite. Acest lucru izvoraste mai degraba din sinele constient decat din cel cufundat in somn. Daca noi suntem cei care facem un film, cu toate ca nu aceasta este ocupatia noastra de zi cu zi, poate ca ar trebui sa punem sub semnul intrebarii realitatea pe care o cream.

 

3 Imaginea unui film sugereaza trecutul.

Film– ( A vedea in vis un film ) Observare a unor evenimente fara a lua parte la desfasurarea lor; relaxare, neimplicare, indiferenta; (fotografic) necesitatea de a retine in amanunt unele evenimente si de a invata ceva din ele.

 Film – La cinema – noi sanse; – foto – remarci rautacioase la adresa cuiva; – intrerupt – pozitie sigura la serviciu ;- rupt – activitate la nivel maxim ;- tentatii la – noi proiecte; – titlu de – schimbari in viata ta.

Film , Vis cu Film , am visat Film , talmacire vis cu Film , interpretare vise cu Film , Film in vis, semnificatie Film in vis, ce inseamna daca visez Film , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Film , visez Film , am visat Film , semnificatie Film in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: