Semnificatia Fildes In Vis Semnifica

revolut50delei

Fildes

1 In trecut, fildesul era considerat un material pretios, de mare valoare. In contextul societatii in care traim, mai orientata spre sustinerea si durabilitatea mediului inconjurator, fildesul a devenit una dintre resursele ce trebuie conservate. Astfel, imaginea fildesului ne indeamna sa aruncam o privire in noi insine si sa ne dam seama de lucrurile pe care le consideram demne de pastrat.

2 La nivel psihologic, turnul de fildes simbolizeaza faptul ca o femeie nu este usor accesibila, doar daca ea permite ca acest lucru sa se intample. Visul in care ne apare un turn de fildes poate semnifica felul in care ne retragem din fata situatiilor de comunicare cu mediul nostru inconjurator.

3 Fildesul poate simboliza principiul feminin. Acest lucru poate parea ciudat in multe aspecte, caci cea mai usor recognoscibila reprezentare a fildesului, coltii, datorita formei lor, sunt perceputi ca avand un caracter penetrant.

Visele in care ne apar obiecte din fildes sunt cosiderate prevestitoare de noroc.

– Daca ai visat ca porti bijuterii din fildes sau ai alte lucruri confectionate din fildes – inseamna ca oamenii din jurul tau te vor respecta pentru faptele tale.

– Daca ai visat ca esti la vanatoare de elefanti pentru fildes – vei primi ajutor de la rude bogate.

– Daca esti fata si ai visat obiecte din fildes – casatorie fericita. Daca porti bijuterii confectionate – noroc in afaceri.

– Daca in vis ai primit cadou un obiect din fildes – cineva se gandeste la tine cu dragoste.

Fildes , Vis cu Fildes , am visat Fildes , talmacire vis cu Fildes , interpretare vise cu Fildes , Fildes in vis, semnificatie Fildes in vis, ce inseamna daca visez Fildes , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fildes , visez Fildes , am visat Fildes , semnificatie Fildes in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: