Semnificatia Fiere In Vis Semnifica

revolut50delei

Fiere

1 Cand visam ca suntem inveninati de furie, intram in legatura cu sentimentele de amaraciune pe care le avem fata de anumite lucruri care se petrec in viata noastra. Aducerea acestor sentimente la suprafata si deslusirea sensului lor pe calea viselor ne ofera sansa de a le infrunta.

2 Visele legate de vezica biliara (fierea) sau de o operatie de vezica biliara sugereaza necesitatea de a renunta la o activitate care nu ne face bine. Asimilam informatii eronate, lucru care ne cauzeaza probleme. Trebuie sa scapam de amaraciune, de necazuri si de sentimentul de vina.

3 Imaginea anumitor chestiuni care ne macina, care ne irita, reprezinta o forma de manifestare a raului. Poate ca primul nostru impuls este sa le intoarcem spatele cu scarba, dar pana la urma trebuie sa ne asumam consecintele si sa le solutionam in mod adecvat.

Fiere , Vis cu Fiere , am visat Fiere , talmacire vis cu Fiere , interpretare vise cu Fiere , Fiere in vis, semnificatie Fiere in vis, ce inseamna daca visez Fiere , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fiere , visez Fiere , am visat Fiere , semnificatie Fiere in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -