Semnificatia Fierarie In Vis Semnifica

revolut50delei

Fierarie

1 Pe vremea cand fierarul si atelierul sau erau prezente obisnuite in existenta cotidiana a oamenilor, un astfel de vis ar fi fost interpretat ca un indiciu al sarguintei si al dorintei investite in atingerea unui tel. In zilele noastre, cel mai probabil, semnificatia sa este cea a unei actiuni cu caracter ritualic, repetitiv.

2 Fieraria simbolizeaza masculinul si forta activa. De asemenea, sugereaza si puterea de a preface materialul brut si nepus in forma in ceva de neatins, inviolabil. Imaginea unei fierarii denota ca in fiinta noastra interioara se petrec schimbari si ca astfel ingaduim ca cele mai importante calitati si aptitudini ale noastre sa fie relevate.

3 Fieraria simbolizeaza focul sacru.

Fierarie , Vis cu Fierarie , am visat Fierarie , talmacire vis cu Fierarie , interpretare vise cu Fierarie , Fierarie in vis, semnificatie Fierarie in vis, ce inseamna daca visez Fierarie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fierarie , visez Fierarie , am visat Fierarie , semnificatie Fierarie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -