Semnificatia Fier In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Fier

 

1 Cand un metal precum fierul isi face aparitia in lumea visului, acesta reprezinta de obicei puterea si determinarea care ne caracterizeaza. De asemenea, mai poate semniflca rigiditatea emotiilor si convingerilor noastre. Ar trebui sa incercam sa manifestam mai multa flexibilitate in aceasta directie.

 

2 Un vis in care folosim un fier de calcat poate fi interpretat drept incercarea noastra de a ne face mai prezentabili pentru lumea exterioara. Mai poate sugera ca incercam sa calmam lucrurile.

 

3 Prezenta fierului in vise poate simboliza acea parte din noi care necesita sa fie disciplinata. Inainte de a fi inmuiat in foc si transformat in otel dur, fierul trebuie protejat impotriva coroziunii. Aceasta calitate de protectie impotriva coroziunii spirituale trebuie exersata inainte de a putea spera sa facem progrese.

Fier– Daca vezi, inseamna munca obositoare; daca e fier de calcat, e semn bun , pentru ca reprezinta bucuria si reusita.

 Fier – Osteneala la lucru, rasplata bogata dupa o munca grea – batut – esti persoana iubita – cui de – afli solutia la o problema – de calcat – probleme marunte care trebuie oprite de a deveni mari – drum de – noroc pentru tine si cei din jurul tau – inrosit – intreprindere riscanta – lingou de – te apuci de un proiect palpitant – obiecte din – noroc, putere – poarta de – succes in viata sociala – ruginit – ai mare putere psihica – scos din forja – eforturi pentru rezolvarea unor probleme – taind – cearta, bataie – tarand – dupa munca obositoare urmeaza rasplata.

 Fierar

Fierarul in vis reprezinta forta interioara si rezistenta. Tot acest vis ne poate spune ca trebuie sa lovim fierul atunci cand este cald, adica sa actionam atunci cand avem ocazia.

– Daca ai visat un fierar la locul de munca inseamna ca vei lua parte la noi proiecte ce se vor materializa pozitiv.

Fier , Vis cu Fier , am visat Fier , talmacire vis cu Fier , interpretare vise cu Fier , Fier in vis, semnificatie Fier in vis, ce inseamna daca visez Fier , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fier , visez Fier , am visat Fier , semnificatie Fier in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: