Semnificatia Fermoar In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Fermoar

 

1 Fermoarul care apare in vis poate indica dificultatea sau, dimpotriva, capacitatea de a mentine relatii cu alte persoane. Fermoarul blocat sugereaza greutatea de a ne mentine demnitatea intr-o situatie neplacuta.

 

2 Din punct de vedere psihologic, sugereaza gradul nostru de deschidere sau de interiorizare fata de prieteni si familie.

 

3 Conexiuni spirituale.

Fermoar– (rupt sau blocat) Comunicare slaba sau ineficienta cu lumea din jur; incapacitatea de a gasi un mijloc de comunicare; sentimentul ca te afli blocat intro situastie pe care nu o poti schimba; (deschis) riscul de a fi jignit sau ranit, sentiment de culpabilitate sau jena, vulnerabilitate in fata dusmanilor; (inchis) siguranta, protectie impotriva jignirilor sau a oricarui gen de ofensa..

 Fermoar – Un vis in care este implicat un fermoar inseamna ca anumiti prieteni vor deveni dificili si vei avea nevoie de tact pentru a te intelege cu ei .

Fermoar , Vis cu Fermoar , am visat Fermoar , talmacire vis cu Fermoar , interpretare vise cu Fermoar , Fermoar in vis, semnificatie Fermoar in vis, ce inseamna daca visez Fermoar , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fermoar , visez Fermoar , am visat Fermoar , semnificatie Fermoar in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: