Semnificatia Farfurie In Vis Semnifica

revolut50delei

Farfurie

1 Interpretarea unui vis in care apare o farfurie trebuie sa tina cont de anumite detalii. De pilda, daca aceasta este simpla sau nu si de felul in care este decorata. O farfurie simpla indica nevoia de simpli- tate in existenta noastra, in vreme ce una bogat decorata sugereaza dorinta unei celebrari, a unei constienti de ceea ce am primit de la alte persoane. In cazul in care farfuria ne este oferita de catre o alta persoana, visul sugereaza ca acea persoana este dispusa sa imparta ceva anume cu noi.

2 Daca este folosita pentru mancare, farfuria are o semnificatie deosebita. Daca este vorba despre o farfurie adanca, forma ei sugereaza femininul, in vreme ce o farfurie plata simbolizeaza o pro- prietate comuna. O farfurie goala semnifica nevoile si dorintele noastre cele mai personale, spre deosebire de un platou folosit pentru servit, care scoate in evidenta nevoia de a imparti cu ceilalti. Forma si culoarea farfuriei pot fi si ele extrem de relevante (vezi fi Figuri geometrice si Culori).

3 In vremuri stravechi, farfuriile erau considerate obiecte de lux, fiind folosite doar de cei bogati. Din perspectiva spirituala, a detine o farfurie semnifica atingerea unui anumit nivel de cunoastere.

Farfurie , Vis cu Farfurie , am visat Farfurie , talmacire vis cu Farfurie , interpretare vise cu Farfurie , Farfurie in vis, semnificatie Farfurie in vis, ce inseamna daca visez Farfurie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Farfurie , visez Farfurie , am visat Farfurie , semnificatie Farfurie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -