Semnificatia Far In Vis Semnifica

revolut50delei

Far

1 Un far reprezinta un sistem de avertizare, iar prezenta sa in vise tinde sa ne alerteze in privinta unor probleme emotionale. Depinde insa daca in contextul visului ne aflam pe mare sau pe uscat. Daca ne aflam pe uscat, suntem avertizati  asupra dificultatilor pe care urmeaza sa le intalnim, dificultati cauzate, probabil, de propriile noastre emotii. Daca ne aflam pe mare, trebuie sa fim prudenti si sa nu dam nastere unor neintelegeri, ingnorandu-ne problemele.

2 Un far poate actiona ca un semnal luminos, conducandu-ne in ape mai linistite. Adeseori, in vis, acestea au o semnificatie fie emotionala, fie spirituala. De asemenea, imaginea farului poate prelua si simbolistica turnului (vezi si Turn).

Far , Vis cu Far , am visat Far , talmacire vis cu Far , interpretare vise cu Far , Far in vis, semnificatie Far in vis, ce inseamna daca visez Far , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Far , visez Far , am visat Far , semnificatie Far in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -