Semnificatia Fantoma In Vis Semnifica

 

Fantoma

 

1 In ciuda asteptarilor, imaginea onirica a unei fantome ne trimite cu gandul inapoi, la vechi atitu- dini, obiceiuri, sperante si nazuinte ingropate. Acestea sunt percepute ca fiind himerice, ireale, posibil din cauza ca nu am investit suficienta energie in ele.

 

2 Este posibil sa readucem la viata amintiri sau sentimente mai vechi, cu scopul de a ne intelege mai bine atitudinile si reactiile. Intrand in legatura cu lucruri de mult date uitarii, putem sa decidem sa actionam in prezent.

 

3 Daca in visul nostru isi face aparitia o fantoma, este posibil sa fim preveniti asupra unor vechi stari de a fi, iar in acest caz acestea trebuie sa le identificam si sa acceptam faptul ca le-am lasat in urma noastra.

Fantoma– A intalni o fantoma in vis inseamna ca va trebui sa te impui in fata persoanelor care vor sa profite de tine Daca visezi ca fantoma este a unei persoane cunoscute este posibil sa contactezi o boala usoara de care vei scapa repede .

 Fantoma – Fericire, bunastare – alba – sanatate, amaraciune din partea unui prieten – fugind de tine – noroc in dragoste si afaceri – fiind un parinte – pericol – imbracata – boala grea – in negru – tradare de la cineva in care aveai incredere, amaraciune din partea unui prieten – mai multe – disperare – moarta – viata lunga, fericita – plimbandu – se – griji si probleme financiare vazand – consolare – vorbind – sfat de urmat, deziluzie.

Fantoma , Vis cu Fantoma , am visat Fantoma , talmacire vis cu Fantoma , interpretare vise cu Fantoma , Fantoma in vis, semnificatie Fantoma in vis, ce inseamna daca visez Fantoma , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fantoma , visez Fantoma , am visat Fantoma , semnificatie Fantoma in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: