Semnificatia Extraterestru In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Extraterestru

 

1 Reprezinta o situatie noua si inspaimantatoare, care trebuie infruntata. Stranietatea fiintei ce ne apare in vis denota o situatie cu care nu ne-am mai confruntat niciodata, careia trebuie sa-i facem fata.

 

2 Sub aceasta infatisare se manifesta posibilitatea de a trai o experienta in care simtim ca noi insine sau o parte din noi nu ne regasim in lumea din jurul nostru. Ne putem confrunta cu senzatia ca suntem diferiti de ceilalti prin felul in care decidem sa ne traim viata.

 

3 O prezenta straina sugereaza maleficul sau, in sensul de „diferit“, ocultul.

Extraterestru – (intalnind sau vazand) Dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.

Extraterestru , Vis cu Extraterestru , am visat Extraterestru , talmacire vis cu Extraterestru , interpretare vise cu Extraterestru , Extraterestru in vis, semnificatie Extraterestru in vis, ce inseamna daca visez Extraterestru , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Extraterestru , visez Extraterestru , am visat Extraterestru , semnificatie Extraterestru in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: