Semnificatia Explozie In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Explozie

 

1 Imaginea unei explozii aparute in vis sugereaza de obicei o eliberare puternica de energie, care ne permite sa schimbam felul in care ne exprimam. De obicei, sentimentul care provoaca explozia este perceput ca negativ si este posibil sa ni-l fi reprimat de ceva vreme.

 

2 Explozia puternica de furie, teama sau eliberare sexuala se poate dovedi purificatoare. Un vis poate fi un spatiu sigur pentru o asemenea descarcare.

 

3 Din punct de vedere spiritual, exploziile sugereaza o revelatie.

Explozie– Soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.

 Explozie – Daca visezi explozibili care sunt folositi pentru scopuri pozitive vei avea noroc in privinta unor castiguri viitoare si in dragoste Daca visezi ca explozibilul este folosit pentru distrugerea unor locuri sau aoameni vei avea griji financiare si sentimentale daca visezi ca pui la cale o explozie este semn ca vei avea mai mult confort si mai multa multumire ca niciodata .

 Explozie – De emotii – esi multumit si relaxat.

Explozie , Vis cu Explozie , am visat Explozie , talmacire vis cu Explozie , interpretare vise cu Explozie , Explozie in vis, semnificatie Explozie in vis, ce inseamna daca visez Explozie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Explozie , visez Explozie , am visat Explozie , semnificatie Explozie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: