Semnificatia Excroc In Vis Semnifica

revolut50delei

Excroc

1 In vis, escrocul este acea parte din noi insine care ne poate crea haos in viata personala. In perioadele de stres, acesta apare sub forma unui personaj care ne da indicatii gresite, raspunsuri incorecte.

2 Din punct de vedere psihologic, daca am fost prea rigizi in atitudinea fata de viata, de pilda, incer- cand din rasputeri sa fim buni tot timpul, sa avem o atitudine morala, aparitia unui asemenea personaj in vis reprezinta un fel de contrabalansare a acestei atitudini.

3 Acest vis simbolizeaza partea iresponsabila spiritual a naturii noastre umane. Inca nu am inceput sa parcurgem drumul spiritualitatii, dar simtim nevoia de a fi acolo.

Excroc , Vis cu Excroc , am visat Excroc , talmacire vis cu Excroc , interpretare vise cu Excroc , Excroc in vis, semnificatie Excroc in vis, ce inseamna daca visez Excroc , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Excroc , visez Excroc , am visat Excroc , semnificatie Excroc in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -