Semnificatia Excremente In Vis Semnifica

revolut50delei

 Excremente

1 Prezenta imaginii materiilor fecale sau a excrementelor in vis indica intoarcerea la un nivel de exprimare si desfatare specific varstei bebelusilor. Experientele avute atunci se poate sa fi fost relevante la vremea respectiva, dar acum e timpul sa le lasam in urma.

2 Exista anumite aspecte ale existentei noastre pe care le-am folosit pana la ultima picatura, iar acum simtim nevoia sa le eliminam.

3 Se spune ca puterea unei persoane se afla in condnutul excrementelor sale.

Este posibil ca, la nivelul subconstientului, sa nu fi reusit sa trecem peste sentimentul ca tot ce are legatura cu functiile corpului sugereaza murdaria si egocentrismul. In viata noastra exista probabilitatea unor acte de rebeliune. Joaca cu excrementele poate sugera bani si valori materiale, poate releva nelinistea noastra in legatura cu aspectele financiare, precum si frica de raspundere. Daca excrementele se transforma in animale vii, de exemplu in niste sobolani, visul ne dezvaluie ca am reusit sa admitem ca suntem direct responsabili de felul in care ne gestionam impulsurile interioare. In acceptiune spirituala, excrementele sunt asociate taramului emotiilor fi al sentimentelor si, de aceea, semnificatia prezentei lor in vis poate fi legata de incercarea noastra de a ne debarasa de emotiile negative. Acestea pot fi transformate in ceva de valoare.

Excremente– Detalii sau elemente inutile, care se cer inlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care iti obstructionau evolutia.

 Excremente – Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Excrementele sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea. In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului. Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani. Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excrememnte, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale. Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta) .

 Excremente – Bogatie mare, noroc financiar important – a le produce – frica, lacomie, sadism – a le vedea – beneficiu neasteptat – a manevra – situatii dificile – de animale – succes in general – de om – castig in bani – diaree – schimbari – normale – beneficii.

Excremente , Vis cu Excremente , am visat Excremente , talmacire vis cu Excremente , interpretare vise cu Excremente , Excremente in vis, semnificatie Excremente in vis, ce inseamna daca visez Excremente , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Excremente , visez Excremente , am visat Excremente , semnificatie Excremente in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: