Semnificatia Eclipsa In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Eclipsa

 

1 Eclipsa semnifica temerile si indoielile in legatura cu sansele noastre de reusita. Cei din jurul nostru par a fi mai importanti sau mai inzestrati decat noi, lucru care ne impiedica sa stralucim sau sa excelam in ceea ce facem.

 

2 Suntem pe punctul de a intra intr-o perioada mai dificila a vietii, in care ne-ar putea fi greu sa ne mentinem veselia obisnuita.

 

3 Din punct de vedere spiritual, eclipsa simbolizeaza pierderea credintei. Acoperind sursele de lumina si de iluminare, eclipsa mai poate reprezenta si opacizarea razelor de lumina datorita unor circumstante exterioare.

Eclipsa– (de soare) Ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, inselaciuni, aparente inselatoare; (de luna) aspecte necunoscute in plan sentimental, risc de a fi inselat de persoana iubita, caracter schimbator in dragoste, capricii.

Eclipsa – Prietenie in dragoste, iubire de se micsoreaza, nemultumire – de luna – necredinta, relatii sentimentale reci, noroc daca esti indragostit – de soare – pierdere mare, durere in familie, zile napraznice, razboi – privind – insucces, boala, moarte.

Eclipsa , Vis cu Eclipsa , am visat Eclipsa , talmacire vis cu Eclipsa , interpretare vise cu Eclipsa , Eclipsa in vis, semnificatie Eclipsa in vis, ce inseamna daca visez Eclipsa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Eclipsa , visez Eclipsa , am visat Eclipsa , semnificatie Eclipsa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: