Semnificatia Damaschin In Vis SemnificaDamaschin – Pentru a ramane in onomastica noastra, multe dintre prenume au migrat spre categoria numelor de familie, insa altele sunt cunoscute doar cu acest statut din urma. Poate unul dintre cele mai elocvente si deopotriva interesante exemple in acest sens este Damaschin, despre care cercetatorii lingvisti spun ca provine de la numele grecesc Damaskenos, ce inseamna „din Damasc”. Se presupune, deci, ca aceasta este semnificatia numelui Damaschin, doar ca mai aflam, de aceasta data din textul biblic, mai cu seama din Vechiul Testament, de existenta unor alte forme, dammashek si darmashek, ce ar avea sensul de „localitate bine udata”.

Pe de alta parte, aceasta intepretare nu ar trebui sa ne ridice niciun semn de intrebare cu privire la semnificatia numelui Damaschin, deoarece Damascul era taiat de un rau cu mai multi afluenti, ceea ce ne indreptateste sa credem ca cei doi termeni din textul biblic au legatura cu prima intepretare. Un alt aspect, la fel de interesant, se refera la faptul ca, desi nu foarte popular, numele de persoana Damaschin intra in onomasticonul crestin, devenind calendaristic, abia mai apoi, raspandindu-se.

Damaschin , Vis cu Damaschin , am visat Damaschin , talmacire vis cu Damaschin , interpretare vise cu Damaschin , Damaschin in vis, semnificatie Damaschin in vis, ce inseamna daca visez Damaschin , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Damaschin , visez Damaschin , am visat Damaschin , semnificatie Damaschin in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: