Semnificatia Cutie In Vis Semnifica

revolut50delei

Cutie

1 O lada sau o cutie percepute in vis zugravesc modul in care ne inabusim sau ne inmagazinam emotiile. Este posibil sa fim nevoiti sa pastram secrete cele mai importante idealuri si sperante ale noastre. Imaginea unei cutii mai poate simboliza tot ce avem mai bun in noi. Sentimentul de a fi inghesuit intr-o cutie sugereaza ca suntem impiedicati sa ne desfasuram asa cum am simti nevoia sa o facem. Visele in care impachetam obiecte in cutii ne dau de stire ca incercam sa scapam, sa dam uitarii sentimente sau ganduri carora nu le putem face fata.

2 Din punct de vedere emotional, trebuie sa impunem o limita sentimentelor si dorintelor noastre ascunse. In lumea viselor, o cutie, fie ea plina sau goala, ne ofera o perspectiva asupra felului in care abordam existenta. Mai multe feluri de cutii observate in vis pot simboliza aspecte diferite ale per- sonalitatii feminine.

3 Simbolistica unei asemenea imagini se refera la principiul feminin. Cutia Pandorei sau povestea raspandirii raului in lume constituie cel mai bun exemplu al semnificatiei spirituale atribuite cutiei. Trebuie sa constientizam necesitatea prudentei in explorarea taramului spiritual.

Cutie , Vis cu Cutie , am visat Cutie , talmacire vis cu Cutie , interpretare vise cu Cutie , Cutie in vis, semnificatie Cutie in vis, ce inseamna daca visez Cutie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cutie , visez Cutie , am visat Cutie , semnificatie Cutie in visul meu.