Semnificatia Cusca/celula In Vis Semnifica

revolut50delei

Cusca/celula

1 Imaginea unei custi semnifica, de obicei, o forma de capcana sau de inchisoare. Un vis despre fere- carea intr-o cusca a unui animal salbatic ne avertizeaza ca trebuie sa ne stapanim pornirile salbatice, in vreme ce unul in care noi insine suntem inchisi intr-o cusca indica un sentiment de frustrare si poate chiar senzatia de a nu ne putea elibera.

2 Suntem avertizati asupra faptului ca exercitam prea multe constrangeri asupra capacitatilor si apti- tudinilor personale nedezvaluite. Intr-o alta interpretare, visul poate semnifica faptul ca le permitem altora sa ne traga inapoi, intr-un fel sau altul.

3 Ar trebui sa analizam atent si apoi sa ne reevaluam imaginile negative pe care ni le-am format de-a lungul anilor in legatura cu religia sau cu credinta.

Cusca/celula , Vis cu Cusca/celula , am visat Cusca/celula , talmacire vis cu Cusca/celula , interpretare vise cu Cusca/celula , Cusca/celula in vis, semnificatie Cusca/celula in vis, ce inseamna daca visez Cusca/celula , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cusca/celula , visez Cusca/celula , am visat Cusca/celula , semnificatie Cusca/celula in visul meu.