Semnificatia Curmala In Vis Semnifica

revolut50delei

Curmala

1 Intrucat sunt considerate fructe exotice, imaginea unor curmale in vis poate sugera ca avem nevoie de prezenta unor elemente inedite si exotice in viata noastra. In egala masura, este posibil sa ne dorim blandete si ocrotire.

2 Din punct de vedere psihologic, simtim nevoia de a fi iubiti si ocrotiti intr-un mod mai special decat cel cu care suntem obisnuiti.

3 Fructele, si in special curmalele, sunt adeseori asociate cu fertilitatea si cu riturile inchinate acesteia. In vremea romanilor, datorita gustului lor savuros si a simbolisticii de natura spirituala, curmalele erau adeseori folosite ca afrodiziac in timpul ceremoniilor prenuptiale.

Curmala , Vis cu Curmala , am visat Curmala , talmacire vis cu Curmala , interpretare vise cu Curmala , Curmala in vis, semnificatie Curmala in vis, ce inseamna daca visez Curmala , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Curmala , visez Curmala , am visat Curmala , semnificatie Curmala in visul meu.