Semnificatia Crapatura In Vis Semnifica

revolut50delei

Crapatura

1 Cand visam ca un obiect este crapat, constientizam ca un aspect al existentei noastre nu este toc- mai perfect. Poate fi vorba despre o slabiciune sau despre o anumita problema de functionare a sistemului nostru de atitudini si tehnici de aparare de care ne folosim pentru a face fata provocarilor vietii.

2 Din punct de vedere psihologic, crapatura poate simboliza irationalul sau imprevizibilul. Poate indica incapacitatea noastra de a pune lucrurile intr-o ordine logica la nivel mental.

3 Este posibila existenta unei fisuri de natura spirituala. Reflectand putin asupra problemei, ar trebui sa reusim sa o identificam.

Crapatura , Vis cu Crapatura , am visat Crapatura , talmacire vis cu Crapatura , interpretare vise cu Crapatura , Crapatura in vis, semnificatie Crapatura in vis, ce inseamna daca visez Crapatura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Crapatura , visez Crapatura , am visat Crapatura , semnificatie Crapatura in visul meu.