Semnificatia Cotitura In Vis Semnifica

revolut50delei

Cotitura

1 In vis, o carare sau un drum care face o cotitura sugereaza ca trebuie sa ne lasam purtati de curent, pur si simplu sa urmarim ce se intampla, fara sa ne gandim la directia in care mergem. Uneori, cotitura serveste unor scopuri anume. Atunci cand ne invartim fara tinta, in realitate invatam mai multe despre noi insine sau despre ceea ce se afla in jurul nostru.

2 Cand observam in vis cotitura unui drum, ar trebui sa acordam mai multa atentie emotiilor noastre, intrucat putem face fata mai bine acestor emotii in timpul somnului decat daca ne-am confrunta cu ele in mod direct. Acest lucru poate fi valabil si pentru relatiile noastre cu cei din jur. Poate ca este nevoie sa recunoastem ca nu toata lumea poate fi asa de sincera si de deschisa ca noi.

3 O cotitura semnifica spirala spirituala. Visatorul trebuie sa isi dea seama daca este o spirala ascen- denta, o ratacire fara tinta, sau o explorare cu un anumit scop.

Cotitura , Vis cu Cotitura , am visat Cotitura , talmacire vis cu Cotitura , interpretare vise cu Cotitura , Cotitura in vis, semnificatie Cotitura in vis, ce inseamna daca visez Cotitura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cotitura , visez Cotitura , am visat Cotitura , semnificatie Cotitura in visul meu.