Semnificatia Cosita In Vis Semnifica

revolut50delei

Cosita

1 In vremuri stravechi, o cosita impletita din trei suvite de par simboliza felul in care se imbina corpul, mintea si spiritul. De asemenea, reprezenta influentele resimtite in procesul de maturizare al unei fete, care au ajutat-o sa ajunga la intelegerea conditiei sale de femeie. Prin urmare, cosita sim-bolizeaza feminitatea.

2 Parul impletit sugereaza ordinea si curatenia. Adeseori, cand visam o suvita de par, ne gandim la un talisman sau la un favor pe care o domnita l-a facut cavalerului sau. In zilele noastre, acesta reprezinta un talisman aducator de noroc. A impleti o coarda, funie, suvita de par etc. sugereaza capacitatea noastra de a imbina intr-un tot unitar diferitele influente din viata noastra sau a altor persoane.

3 Atunci cand incepem sa progresam din punct de vedere spiritual, incep sa se manifeste o multime de influente foarte subtile. Parul impletit in forma unei cununi sau rasucit in jurul capului simbolizeaza implinirea spirituala.

Cosita , Vis cu Cosita , am visat Cosita , talmacire vis cu Cosita , interpretare vise cu Cosita , Cosita in vis, semnificatie Cosita in vis, ce inseamna daca visez Cosita , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cosita , visez Cosita , am visat Cosita , semnificatie Cosita in visul meu.