Semnificatia Cosciug In Vis Semnifica 

Cosciug

 

1 Cand visam un cosciug, ne aducem aminte de propria efemeritate. Este posibil sa incercam sa ne impacam cu sfarsitul unei relatii sau cu sentimentul unei pierderi.

 

2 Imaginea cosciugului poate releva anumite sentimente pe care le inabusim, sentimente care duc la moartea unei parti din noi insine.

 

3 Mantuirea, invierea si izbavirea sunt toate personificate de prezenta cosciugului.

Cosciug– Daca visezi ca esti intins intr-un cosciug este o profetie a unei vieti linistite si a fericirii in viitor Daca altcineva este intins in cosciug este un semn al unui dezastru viitor Daca in cosciug este o persoana importanta este semn de razboi.

 Cosciug – Sanatate, viata lunga – frumos – insanatosire dupa boala – gol – viata indelungata – inchis – vei merge la o inmormanatare.

 Cosciug – Vei avea o ingropaciune cosciug gol de vei visa, semn de viata lunga este.

Cosciug , Vis cu Cosciug , am visat Cosciug , talmacire vis cu Cosciug , interpretare vise cu Cosciug , Cosciug in vis, semnificatie Cosciug in vis, ce inseamna daca visez Cosciug , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cosciug , visez Cosciug , am visat Cosciug , semnificatie Cosciug in visul meu.