Semnificatia Coarne In Vis Semnifica

revolut50delei

Coarne

1 Imaginea coarnelor prezenta in vise ne duce cu gandul la partea animalica a fiintei umane. Zeul Pan, cel care simbolizeaza atat sexualitatea, cat si forta vitala, poarta o pereche de coarne. Un corn mai poate simboliza falusul si masculinitatea, iar din pricina caracteristicii sale de obiect penetrant sugereaza si dorinta de a provoca suferinta. Caracterul protector este, de asemenea, un atribut al coarnelor, intrucat masculii speciilor de animale inzestrate cu astfel de podoabe se folosesc de ele pentru a-si apara teritoriul. Un corn muzical sau de vanatoare in vis simbolizeaza o convocare la un anumit eveniment sau un avertisment.

2 Imaginea coarnelor in vis sugereaza o pozitie superioara, fie castigata prin fortele proprii, fie oferita de catre altcineva. Interesant este faptul ca se spune despre coarne ca transfera puterile animalului respectiv asupra celui care le poarta. In vremurile pagane, la fel ca si in cazul unor triburi din prezent, purtarea unei perechi de coarne scotea in evidenta o anumita pozitie superioara in cadrul tribului. In medicina chineza, coarnele de rinocer sunt considerate un afrodiziac, posibil datorita asocierii acestuia cu forta masculina.

3 Din punct de vedere spiritual, de vreme ce coarnele sunt associate capului, ele simbolizeaza atat puterea intelectuala, cat si pe cea supranaturala. Ele mai reprezinta, de asemenea, Divinitatea si puterea sufletului.

Coarne , Vis cu Coarne , am visat Coarne , talmacire vis cu Coarne , interpretare vise cu Coarne , Coarne in vis, semnificatie Coarne in vis, ce inseamna daca visez Coarne , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Coarne , visez Coarne , am visat Coarne , semnificatie Coarne in visul meu.