Semnificatia Coarne de cerb In Vis Semnifica

revolut50delei

Coarne de cerb

1 Cerbul este considerat un animal nobil, asa incat interpretarea difera in cazul in care coarnele sale se infatiseaza ca parte a unui trofeu sau daca acestea incununeaza inca fruntea animalului. In cazul acestei ultime variante, coarnele sugereaza existenta unui element care depaseste cadrul normalului si se poate referi la capacitatile intelectuale. Daca prima descriere este cea corecta si coarnele sunt montate intr-un trofeu de vanatoare, ar putea fi interpretate ca o incercare de a dobandi acces la un statut social superior.

2 Din punct de vedere psihologic, coarnele reprezinta constientizarea unor elemente ce pot duce la declansarea unui conflict intre latura marinimioasa a sinelui si cea a instinctelor josnice.

3 Dintr-o perspectiva spirituala, coarnele simbolizeaza fortele supranaturale, fertilitatea si nobletea spiritului.

Coarne de cerb , Vis cu Coarne de cerb , am visat Coarne de cerb , talmacire vis cu Coarne de cerb , interpretare vise cu Coarne de cerb , Coarne de cerb in vis, semnificatie Coarne de cerb in vis, ce inseamna daca visez Coarne de cerb , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Coarne de cerb , visez Coarne de cerb , am visat Coarne de cerb , semnificatie Coarne de cerb in visul meu.