Semnificatia Ciulin In Vis Semnifica

revolut50delei

Ciulin

1 Constientizarea prezentei unor ciulini in vis tradeaza un anumit disconfort in viata de zi cu zi. Campul cu ciulini sugereaza un drum dificil pe care urmeaza sa il parcurgem. Un singur ciulin indica dificultati minore.

2 Ciulinul simbolizeaza sfidarea si setea de razbunare. Cand visam un singur ciulin, s-ar putea ca in acest fel sa ni se atraga atentia asupra calitatilor noastre sau ale celor din jur. Culoarea ciulinului ar putea fi importanta .

3 Ciulinul poate reprezenta o sfidare spirituala in fata unei circumstante pe care o respingem din punct de vedere fizic. Urmeaza simbolisticii Patimilor lui Hristos.

Ciulin , Vis cu Ciulin , am visat Ciulin , talmacire vis cu Ciulin , interpretare vise cu Ciulin , Ciulin in vis, semnificatie Ciulin in vis, ce inseamna daca visez Ciulin , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ciulin , visez Ciulin , am visat Ciulin , semnificatie Ciulin in visul meu.