Semnificatia Chintesenta In Vis Semnifica

revolut50delei

Chintesenta

1 Literal, cuvantul „chintesenta“ inseamna al cincilea element, fiind considerat in Antichitate unul dintre elementele primordiale, dar sensul sau obisnuit este acela de „esenta a lucrurilor“. Visul in care ne apare chintesenta unui lucru sugereaza nevoia noastra de creativitate.

2 Cu cat aflam mai multe lucruri despre perfectiune, cu atat aceasta ni se pare mai greu de atins. In imaginarul oniric, chintesenta sugereaza fie potentialul nostru interior, fie al altor persoane.

3 Ideea de chintesenta in ipostaza de divinitate suprema are ca simboluri: leul pentru animalele salbatice, taurul pentru bovine, vulturul pentru pasari, delfinul pentru fauna acvatica si omul pentru toate lucrurile.

Chintesenta , Vis cu Chintesenta , am visat Chintesenta , talmacire vis cu Chintesenta , interpretare vise cu Chintesenta , Chintesenta in vis, semnificatie Chintesenta in vis, ce inseamna daca visez Chintesenta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Chintesenta , visez Chintesenta , am visat Chintesenta , semnificatie Chintesenta in visul meu.