Semnificatia Celebritati/actori In Vis Semnifica

revolut50delei

Celebritati/actori

1 Cei mai multi dintre noi suntem faza, nu suntem in mod necesar fideli realitatii. In vise, imaginea unui cantaret pop sau a unei figuri publice poate reprezenta Animus si Anima .Un tanar care viseaza un actor de cinema se prea poate sa nu fie inca pregatit sa-si asume responsabilitatea unei relatii serioase.

2 Celebritatile, cantaretii pop sau actorii de cinema pot servi cu totii in vis drept reflexia persoanei la care visam sa devenim. De pilda, este posibil ca in viata reala sa fim timizi si retrasi, dar sa simtim ne- voia de a fi admirati si iubiti.

3 Din punct de vedere spiritual, pentru a atinge perfectiunea, este nevoie sa deslusim tainele nume- roaselor aspecte ale personalitadi noastre. Uneori, nu reusim sa respingem total aceste aspecte care nu se potrivesc existentei noastre. De pilda, este posibil sa realizam ca manifestarile distructive ce caracterizeaza viata publica isi vor pune amprenta si asupra vietii noastre.

Celebritati/actori , Vis cu Celebritati/actori , am visat Celebritati/actori , talmacire vis cu Celebritati/actori , interpretare vise cu Celebritati/actori , Celebritati/actori in vis, semnificatie Celebritati/actori in vis, ce inseamna daca visez Celebritati/actori , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Celebritati/actori , visez Celebritati/actori , am visat Celebritati/actori , semnificatie Celebritati/actori in visul meu.