Semnificatia Cavaler In Vis Semnifica

revolut50delei

Cavaler

1 Imaginea unui cavaler intr-un vis, mai ales daca este vorba despre visul unei femei, poate avea conotatia evidenta de legatura romantica. In realitate, aceasta este o manifestare a Animusului sau , latura sa masculina, si poate fi pusa in legatura cu nazuinta ei spre perfectiune. In visul unui barbat, figura cavalerului poate sugera ca cel care viseaza se afla in cautarea Eroului din sine

2 Din punct de vedere psihologic, cavalerul din vis simbolizeaza principiul calauzitor. El reprezinta acea parte din noi cunoscuta uneori drept Sinele, spiritul care ne ghideaza existenta fizica. Cavalerul negru este intruchiparea raului. Este interesant de remarcat ca in vreme ce cavalerul alb apare intotdeauna cu viziera castii ridicata, cavalerul negru o are mereu coborata.

3 Imaginea cavalerului simbolizeaza initierea, cu scopul dezvoltarii celor mai bune calitati si aptitudini ale noastre.

Cavaler , Vis cu Cavaler , am visat Cavaler , talmacire vis cu Cavaler , interpretare vise cu Cavaler , Cavaler in vis, semnificatie Cavaler in vis, ce inseamna daca visez Cavaler , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cavaler , visez Cavaler , am visat Cavaler , semnificatie Cavaler in visul meu.