Semnificatia Casa In Vis Semnifica

revolut50delei

Casa

1 Aproape intotdeauna, imaginea unei case este asociata sufletului si felului in care alegem sa ne construim existenta. Diferitele camere si anexe ale casei indica variatele aspecte ale personalitatii si ale experientelor noastre. De exemplu: Podul casei cand visam ca ne aflam in podul unei case se creeaza o legatura cu experience din trecut si cu amintiri vechi. Interesant este ca aceasta imagine mai poate releva obiceiurile comportamentale si atitudinile observabile in familie si transmise noua. Beci/ Pivnita Pivnita simbolizeaza adesea subconstientul si acele lucruri pe care e posibil sa ni le fi suprimat din pricina incapacitatii de a le confrunta. Un beci mai poate fi si o sugestie a potentialului de putere la care putem accede, cu singura conditie de a fi dispuji sa o valorificam la maximum. Este posibil insa sa ne simtim foarte confortabil in legatura cu propria noastra sexualitate si, din acest motiv, sa preferam sa o tinem ascunsa. Sala de baie in vise, atitudinea noastra fata de curatenia personala si cele mai intime ganduri si gesturi poate fi reprezentata de sala de baie. Dormitorul Acesta sugereaza un spatiu protector, in care ne putem relaxa si ne putem abandona senzualitatii, daca asta ne este dorinta. Semineul Fiind un pasaj de trecere de la o stare la alta si un conductor de caldura, in vise, semineul poate indica felul in care facem fata emotiilor si caldurii noastre interioare. Holul In vise, acest spatiu este considerat ilustrativ pentru modul in care abordam intalnirea cu alti oameni. Biblioteca Intelectul nostru, precum si felul in care stocam informatiile primite, sunt adesea reprezentate in vis prin simbolul bibliotecii.

2 O casa reprezinta siguranta si, drept urmare, simbolizeaza protectia si Zeita Mama.

3 In credinta populara, casa este considerata salasul sufletului, iar in termeni spirituali aceasta imagine este pusa in legatura cu felul nostru de a fi in lume.

Casa , Vis cu Casa , am visat Casa , talmacire vis cu Casa , interpretare vise cu Casa , Casa in vis, semnificatie Casa in vis, ce inseamna daca visez Casa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Casa , visez Casa , am visat Casa , semnificatie Casa in visul meu.