Semnificatia Carari intortocheate In Vis Semnifica

revolut50delei

Carari intortocheate

1 Cararile intortocheate sugereaza o confuzie la nivelul ideilor sau al sentimentelor. Exista in noi porniri conflictuale si adeseori descoperim ca in incercarea noastra de a iesi din acest labirint am devenit constienti de curajul nostru, de capacitatea noastra de a infrunta problemele. Simtim teama si indoiala din cauza incapacitatii de a ne orienta prin labirint. Acest lucru poate conduce la exprimarea unor sentimente de neincredere in sine.

2 Din punct de vedere psihologic, o retea de carari intortocheate poate semnifica varietatea de opi- nii si convingeri autoritare de care ne-am lovit in existenta de zi cu zi. Este posibil sa incercam sa gasim drumul spre casa, reprezentat in vis ca incercarea de a iesi din labirint.

3 Un astfel de vis sugereaza calea spre taramul divin, femininul. Drumul spre feminitate urmeaza un traseu mai putin obisnuit fi toate caile ce duc acolo sunt serpuitoare.

Carari intortocheate , Vis cu Carari intortocheate , am visat Carari intortocheate , talmacire vis cu Carari intortocheate , interpretare vise cu Carari intortocheate , Carari intortocheate in vis, semnificatie Carari intortocheate in vis, ce inseamna daca visez Carari intortocheate , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Carari intortocheate , visez Carari intortocheate , am visat Carari intortocheate , semnificatie Carari intortocheate in visul meu.