Semnificatia Cantar In Vis Semnifica

revolut50delei

Cantar

1 In vis, imaginea unui cantar sau a unei balante sugereaza nevoia de echilibru si de stapanire de sine. Fara acestea doua nu putem lua o decizie rationale in privinta unui anumit mod de a actiona, deoarece trebuie sa „cantarim“ bine toate posibilitatile. De asemenea, cantarul sugereaza etaloane sau standarde sociale (de exemplu, normele de comportament) la care trebuie sa aderam. Poate ca suntem nepotriviti din acest punct de vedere. Daca cele doua brate ale cantarului nu se afla in echilibru inseamna ca trebuie sa ne examinam si sa stabilim ceea ce este nefunctional.

2 Tipul de cantar pe care il visam ne poate oferi o interpretare mai potrivita a acestuia. De pilda, can-tarul medical sugereaza o evaluare mai personala decat cea oferita de un aparat public, in vreme ce cantarele industriale reflecta nevoia de a ne reevalua intreaga viata. Un cantar aflat intr-un cabinet medical poate indica o posibila problema de sanatate.

3 Balanta justitiei simbolizeaza echilibrul si o judecata corecta. Prin asociere, poate semnifica si semnul astrologic al Balantei.

Cantar , Vis cu Cantar , am visat Cantar , talmacire vis cu Cantar , interpretare vise cu Cantar , Cantar in vis, semnificatie Cantar in vis, ce inseamna daca visez Cantar , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cantar , visez Cantar , am visat Cantar , semnificatie Cantar in visul meu.