Semnificatia Cancer In Vis Semnifica

revolut50delei

Cancer

1 Aceasta boala reprezinta una dintre cele mai mari temeri cu care se confrunta fiinta umana, prin urmare, un vis in care isi face aparitia intr-o forma sau alta sugereaza o lipsa de armonie cu propriul nostru corp. Indica teama de tmbolnavire si, in egala masura, poate semnifica ceva ce ne „macina din interior, de obicei o idee sau o notiune negativa.

2 Din punct de vedere intelectual, este posibil sa fi reusit sa ne depasim temerile, pastrand cu toate acestea reminiscentele unor atitudini si convingeri ce nu au putut fi uitate complet. De foarte multe ori, acestea se manifesta in vise sub forma unui cancer.

3 Simbolizeaza principiul matern, luna si semnul astrologic al Cancerului (Racului).

Cancer , Vis cu Cancer , am visat Cancer , talmacire vis cu Cancer , interpretare vise cu Cancer , Cancer in vis, semnificatie Cancer in vis, ce inseamna daca visez Cancer , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cancer , visez Cancer , am visat Cancer , semnificatie Cancer in visul meu.