Semnificatia Camp In Vis Semnifica

revolut50delei

Camp

1 Atunci cand visam ca ne aflam pe un camp, ne concentram, de fapt, asupra domeniului nostru de activitate, asupra a ceea ce facem in viata de zi cu zi. De asemenea, mai poate indica starea emotionala si eliberarea de sub presiunea sociala.

2 Trebuie sa ne dam seama de prezenta orizonturilor largi in care ne putem proiecta existenta, sa descoperim ce ni se potriveste cel mai bine fi, poate, sa ne intoarcem la origini, la punctul de plecare.

3 Campul simbolizeaza Zeita Mama, Marele Ingrijitor fi chiar „campia viselor“. Visatorul ar trebui sa se foloseasca de resursele ce-i sunt la indemana la un nivel practic pentru a putea evolua in plan spiritual.

Camp , Vis cu Camp , am visat Camp , talmacire vis cu Camp , interpretare vise cu Camp , Camp in vis, semnificatie Camp in vis, ce inseamna daca visez Camp , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Camp , visez Camp , am visat Camp , semnificatie Camp in visul meu.