Semnificatia Camara In Vis Semnifica

revolut50delei

Camara

1 Camara, fiind spatiul in care se pastreaza proviziile, indica, de obicei, in vise, subzistenta si hrana. Intr-o oarecare masura, pentru interpretarea visului sunt importante si produsele pe care le observam in camara. Odinioara, semnificatia atribuita acestei imagini s-ar fi referit la strangerea recoltei . Sugestive aici ar putea fi detaliile, de pilda, daca un anumit aliment lipseste din camara.

2 Pe masura ce trece timpul si lucrurile evolueaza, camarile sunt intalnite din ce in ce mai putin, fiind inlocuite de congelatoare sau de frigidere. Toate aceste reprezentari sugereaza ideea de conservare. Aceasta se poate referi la conservarea energiei, a resurselor sau a fortelor.

3 In termeni spirituali camara simbolizeaza inzestrarile si talentele personale.

Camara , Vis cu Camara , am visat Camara , talmacire vis cu Camara , interpretare vise cu Camara , Camara in vis, semnificatie Camara in vis, ce inseamna daca visez Camara , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Camara , visez Camara , am visat Camara , semnificatie Camara in visul meu.