Semnificatia Calinic In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

Calinic – La fel ca si numele de persoana Calin si Calin, prenumele masculin Calinic are semnificatia de „frumos, bun”, intrucat a fost pus in legatura cu formele Kallimahos, Kallistratros, Kallinikos si Kalliope, ce au la baza adjectivul „kalos”. In acelasi timp, trebuie sa remarcam si prezenta unui alt element, si anume „nike”, adica victorie.

Se pare ca tocmai semnificatia numelui a contribuit la popularizarea sa in rasaritul Europei. E drept ca a patruns si in onomasticonul crestin, in spatiul romanesc, intrand insa pe filiera slava. Mai mult decat atat, pe langa faptul ca numele de persoana Calinic pare un nume diminutiv, despre acesta se poate spune ca este si un nume ciudat, pe fondul frecventei mici.

vivacredit.ro
Calinic , Vis cu Calinic , am visat Calinic , talmacire vis cu Calinic , interpretare vise cu Calinic , Calinic in vis, semnificatie Calinic in vis, ce inseamna daca visez Calinic , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Calinic , visez Calinic , am visat Calinic , semnificatie Calinic in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: