Semnificatia Calatorie initiatica In Vis Semnifica

revolut50delei

Calatorie initiatica, de descoperire

1 Calatoria initiatica a Eroului, o expeditie in care acesta pleaca in cautarea unui lucru anume, este o imagine arhetipala  care, in vise, se poate manifesta in diferite feluri. Atunci cand suntem in cautarea unui lucru, constientizam ca trebuie sa ducem la indeplinire o anumita sarcina pentru a putea merge mai departe, pentru a face progrese. Multe basme si legende au ca tema principala cautarea unui obiect pretios sau inzestrat cu puteri magice (de pilda, legenda lui Iason si a argonautilor). Astfel de teme pot fi transpuse in vis intr-o maniera care reflecta personalitatea celui care viseaza.

2 De foarte multe ori, incercarile si necazurile prin care trebuie sa trecem pentru a atinge un anumit tel important pentru noi sunt exprimate in lumea visului sub forma unei calatorii initiatice sau a unei expeditii. Modul in care facem fata acestei calatorii este la fel de relevant ca si dobandirea obiectului in sine.

3 Cautarile de natura spirituals si incercarile prin care trebuie sa trecem reprezinta o modalitate de dezvoltare spirituala.

Calatorie initiatica , Vis cu Calatorie initiatica , am visat Calatorie initiatica , talmacire vis cu Calatorie initiatica , interpretare vise cu Calatorie initiatica , Calatorie initiatica in vis, semnificatie Calatorie initiatica in vis, ce inseamna daca visez Calatorie initiatica , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Calatorie initiatica , visez Calatorie initiatica , am visat Calatorie initiatica , semnificatie Calatorie initiatica in visul meu.